1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη στη νέα Πρι Λιγκ 2024-25, ανακοίνωσε ο ΖΑΟΝ.
Τη φανέλα των Βριλησσίων και στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ θα φορούν η Αναστασία Μικρουδάκη και η Ελένη Έρωτα.
Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Πανδή για τρίτη χρονιά ανακοίνωσαν οι Αμαζόνες. Στο προπονητικό τιμ ττης περυσινής δευτεραθλήτριας Πρι Λιγκ, θα συνεχίσει και ο συνεργάτης του κόουτς, Γιώργος Μπαλαγιάννης.
Ο Αντώνης Παπαδόπουλος έδωσε τα χέρια με τη νέα διοίκηση του Ηλυσιακού και θα αναλάβει να  καθοδηγήσει απο τον πάγκο τον ιστορικό σύλλογο με στόχο να διεκδικήσει την επανόδο του στη Volley League Γυναικών. Ο 52 χρονος προπονητής την πέρυσινή περίοδο ήταν στον πάγκο του ΖΑΟΝ, όπου τον βοήθησε να τερματίσει στην πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου της  Πρι Λιγκ, και στους ημιτελικούς πλέι ανόδου, όπου αποκλείστηκε απο τις Αμαζόνες.
 Στον πάγκο του ΖΑΟΝ θα συνεχίσει ο Μπάμπης Μυτσκίδης. Ο πρώην Μεσσήνιος προπονητής έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας της Ζηρινείου και ήδη ξεκίνησε τις επαφές με διάφορες παίκτριες για την στελέχωση του ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα ττης Πρι Λιγκ 2024-25.
Στον πάγκο των Βριλησσίων (Πρι Λιγκ) για δεύτερη χρονιά θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Κώστας Λιώσης.
Η Σάσο Χίππε κάνει καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά επιστρέφει του χρόνου στην Ελλάδα.
Μετά τις Γκόγκιτς, Κελεσίδη, Αργυρίου και την παραμονή των Σάντος, Καλντερόν, ο Μίλων έβαλε στο ρόστερ του και την Μαρία Γενιτσαρίδη (30. 1.84)  που τα δυο τελευταία χρόνια έπαιξε στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Προηγούμενες ομάδες 2005-2012 ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου2012-2013 Ένωση Βύρωνα 2013-2017 Pitsburgh University 2017-2018 Α.Ο. Θήρας 2018-2019 Team Durham 2019-2020 ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου 2020-2021 Α.Ο. Θήρας 2021-22  Toύρινγκεν 2022-23 Ολυμπιακός 2023-24 Παναθηναϊκός
Με τον Κώστα Ταμπουρατζή θα πορευτεί στην Πρι Λιγκ 2024-25, ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου της Κηφισιάς ήρθε σε συμφωνία με τον «σκηνοθέτη» της ανόδου για τέταρτη σεζον.
Mετα τον προπονητή Γιάννη Χαριτωνίδη και τις Καρέλια, Μιλεντίγιεβιτς, Κακουράτου, Αλεξάκου, Τιέμι, Ζιώγα, Όλουτς, κάτοικος Ν. Σμύρνης θα συνεχίσει να είναι και η Αριάδνη Καθάριου.
Μια πεντάδα παικτριών αποχαιρέτησε και επίσημα η νεοφώτιστη γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου στη Volley League Γυναικών. Πρόκειται για τις Παππά, Βουλγαράκη, Κράνη, Λογαρά, Κτιστάκη.
Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος είναι ο διάδοχος του Μπάμπη Μυτσκίδη, στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Καλαμάτας στην Πρι Λιγκ.
Με εκπληκτική ταχύτητα έκλεισε το ρόστερ του νεοφώτιστου Μίλωνα στην  Volley League γυναικών.
Άπιαστο όνειρο αποδείχτηκε η ιταλίδα Ντιόπ για την ΑΕΚ και τη θέση της θα καλύψει η θηριώδης αμερικανίδα Ζόε Γουεθέρινγκτον.
Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά η Αντιάμπο Ολούτς. Η εκπληκτική Κενυάτισα ακραία (1μ80) και σπουδαία σκόρερ, προέρχεται από μεγάλη χρονιά στην Πρι Λιγκ οπου βοήθησε τον Ιστορικό να πάρει τον τίτλο και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Μίλωνας θα παίξει για πρώτη φορά στην Volley League γυναικών και ήδη ξεκίνησε τον προγραμματισμό του.
Ο αρχιτέκτονας της ανόδου, Γιώργος Δεναξάς δήλωσε στο Volleynews.gr για το επίτευγμα του συλλόγου της Ν. Σμύρνης:
Ένας ψυχωμένος Μίλωνας οπου το μάτι των παικτριών του «γυάλιζε», κατάφερε να κάνει «μπρέικ» με 1-3 (22-25, 18-25, 25-22, 20-25) στον τρίτο τελικό ανόδου της Πρι Λιγκ (2-1 νίκες), στο κλειστό της Ν. Ερυθραίας, με αντίπαλο τις Αμαζονες, και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Volley League Γυναικών. Επίσης για πρώτη φορά η Ν. Σμύρνη θα χει δύο ομάδες(πρωταθλητής Πανιώνιος) στη μεγάλη καηγορία
Aμαζόνες και Μίλωνας μετρούν αντίστροφα για τον μεταξύ τους τρίτο τελικό πλέι οφ , το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο «Στέλιος Καλαϊτζής», ο οποίος θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Volley League γυναικών (το πρώτο το έχει κατακτήσει ο πρωταθλητής Πανιώνιος).
Την φανέλα του Πανιωνίου και τη νέα σεζόν στη Volley Legue Γυναικών θα συνεχίζει να φοράει η πανύψηλη (1μ90) Βραζιλιάνα πασαδόρο, Άνα Τιέμι Τακαγκούι.
Την φανέλα του Πανιωνίου στη Volley League Γυναικών θα συνεχίσει να φοράει η Ξένια Κακουράτου. Η πολύπειρη 30 χρονη λίμπερο που βοήθησε καθοριστικά στην άνοδο του συλλόγου της Ν. Σμύρνης από την Pre League, συμφώνησε με την «κυανέρυθρη» διοίκηση στη συνέχιση της συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν:
Mε όπλο το σερβίς που σημαίνει 11 άσσους, ο ανώτερος Μίλωνας λύγισε με 3-1 ( 25-10, 22-25, 25-18, 25-16) τις Αμαζόνες στον δεύτερο τελικό πλέι οφ ανόδου της Πρι Λιγκ, ισοφάρισε τη σειρά σε «1-1» και πλέον όλα θα κριθούν σε τρίτο και τελευταίο ματς την Μ. Τετάρτη (1/5) στο κλειστό της Ν. Ερυθραίας.
Στην Pre League Γυναικών παρέμεινε η Κόρινθος η οποία επικράτησε στο Αιγάλεω του τοπικού Α.Ο. με 3-1 σετ και με δύο νίκες στην μεταξύ τους σειρά των πλέι άουτ, εξασφάλισε μία θέση στην κατηγορία και την σεζόν 2024-25.        
Την δύναμη της έδρας τους εκμεταλλεύτηκαν οι Αμαζόνες στην πρεμιέρα των τελικών ανόδου της Pre League Γυναικών και επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ του Μίλωνα.
Σελίδα 1 από 173

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ