1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Για τέταρτη χρονιά η 24 χρονη ακραία (1μ78) Χρστίνα Αδαμοπούλου ανανέωσε με τον ΑΟ Θήρας, με στόχο να τον βοηθήσει στη διεκδίκηση των υψηλών στόχων που έχει κάθε χρόνο η νησιωτική ομάδα.
Οι Πρωταθλητές Πεύκων ανακοίνωσαν και επίσημα το Θάνο Τερζή,, ως νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας. Ο πρώην διεθνής πασαδόρος θα αντικαταστήσει στον πάγκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος βοήθησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην γρήγορη και άνετη παραμονή της στην περυσινή πρώτη χρονιά στη Volley League.
Τα «κιτρινόμαυρα» ξαναφόρεσε η Αγγελική Καββαδία. Η 30 χρονη κεντρική (1,88) που είναι παράλληλα μια σπουδαία ζωγράφος, επέστρεψε στην ΑΕΚ για δεύτερη φορά (2018-2022), μετά από μια επιτυχημένη διετία στον Απολλώνιο.
Στη Θέτιδα θα συνεχίσει να καρφώνει η Λίτσα Μερτέκη. Η 33χρονη (1μ90) έμπειρη ακραία και σπουδαία σκόρερ, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των νοτίων προαστίων, να την ενισχύσει επιθετικά και τη νέα σεζόν 2024-25  ση Volley League, και δεύτερη παράλληλα, ώστε  να διεκδικήσει τους στόχους της.
Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την αποδέσμευση συνολικά έξι παικτριών από το περυσινό ρόστερ που πέτυχε την επική ανατροπή τίτλου στη Volley League Γυναικών:  
Ο Παναθηναϊκός όπως στους άνδρες έτσι και στις γυναίκες δεν θα στηριχτεί σε σταρ όπως οι Ερνάντες, Κόβαρ, Καρκάθες, Άτκινσον και γι αυτό φτιάχνει ομάδα συνόλου.
Στη Θέτιδα Βούλας επέστρεψε και πάλι η Τάνια Κιουτσιούκη. Η 28 χρόνη (1μ85) κεντρική επιστρέφει στο σύλλογο μετά από έξι χρόνια (είχε αγωνιστεί 2016-18) για να την ενισχύσει σημαντικά στο μπλοκ.
Ο Ολυμπιακός έκλεισε το ρόστερ του με την προσθήκη της Άννας Καλαντάτζε (1997, 1.82) , ενώ η ΑΕΚ πρέπει να βρει ελληνίδες κεντρικές γιατί έβαλε στο δυναμικό της δυο ξένες ακραίες, με την μία να προορίζεται για τον πάγκο, με δεδομένη την παρουσία της Εύας Χαντάβα.
Στην καλντέρα της Σαντορίνης «έδεσε» για δεύτερη χρονιά η Στέλλα Χριστοδούλου. Η διεθνής πολύπειρη πασαδόρος και αρχηγός του ΑΟ Θήρας θα ‘εχει και τη σεζόν 2024-25, την πακέτα της «μαέστρου» του νησιωτικού συλλόγου, με στόχο την διεκδίκηση του νταμπλ.
 Αανκοίνωση με την οποία ευχαριστεί την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου για την διετή προσφορά της στο σύλλογο, εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Μάλιστα η διοίκηση του δικεφάλου επισημαίνει την συμβολή της διεθνής πασαδόρου στην πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου το 2023 στην Άρτα, ενω με την σειρά της η Κωνσταντινίδου ευχαρίστησε με τη σειρά της, όσους συνεργάστηκε στην Ένωση και έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του συλλόγου.
Ο Αντώνης Παπαδόπουλος έδωσε τα χέρια με τη νέα διοίκηση του Ηλυσιακού και θα αναλάβει να  καθοδηγήσει απο τον πάγκο τον ιστορικό σύλλογο με στόχο να διεκδικήσει την επανόδο του στη Volley League Γυναικών. Ο 52 χρονος προπονητής την πέρυσινή περίοδο ήταν στον πάγκο του ΖΑΟΝ, όπου τον βοήθησε να τερματίσει στην πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου της  Πρι Λιγκ, και στους ημιτελικούς πλέι ανόδου, όπου αποκλείστηκε απο τις Αμαζόνες.
Tην απόκτηση της Αιγύπτια πασαδόρου Nτάνα Σάβκι (1.81, 24 χρονών), ανακοίνωσε και επίσημα το Μαρκόπουλο. Η συγκεκριμένη  παίκτρια αγωνίστηκε σε Αλ Αχλί, Ζάμαλεκ και  Αλ Σάφλι ενω αναδείχθηκε κορυφαία  στους Παναφρικανικούς Αγώνες 2024.
Ο Παναθηναϊκός όπως στους άνδρες έτσι και στις γυναίκες δεν θα στηριχτεί σε σταρ όπως οι Ερνάντες, Κόβαρ, Καρκάθες, Άτκινσον και γι αυτό φτιάχνει ομάδα συνόλου.    
Ο Θάνος Τερζής ενδέχεται να είναι ο νέος προπονητής της Ακαδημίας Πεύκων.
Την 23 χρονη (1μ76) Μεξικάνα ακραία Ουτσούε Γκουερέκα απέκτησε το Μαρκόπουλο. Η νεαρή αθλήτρια έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα ενώ σε μικρότερες ηλικίες είχε διακριθεί στο Παναμερικανικό Κύπελλο με την εθνική της ομάδα.
Η Ελευθερία Μανιατογιάννη θα συνεχίσει να «σκουπίζει» στο κλειστό της Βούλας με τη φανέλα της Θέτιδας. Η 29 χρονη έμπειρη λίμπερο και αρχηγός του συλλόγου των νοτίων προαστίων που έχει περάσει από Βύρωνα, Αγ. Παρασκευή, Πανιώνιο, Ηλυσιακό, ανανέωσε τη συνεργασία της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Η  Κύπρια Μανωλίνα Κωνσταντίνου  (1993, 1.84) δέχτηκε πρόταση από  τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει και γενναία προσφορά από την Ολυμπιάδα να μείνει στην Κύπρο και απέρριψε ομάδα του εξωτερικού. ενώ η Μαρίνα Τσοχατζή (1993, 1.78)  επιστρέφει στην ΑΕΚ
Η Σάσο Χίππε κάνει καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά επιστρέφει του χρόνου στην Ελλάδα.
Μετά τις Γκόγκιτς, Κελεσίδη, Αργυρίου και την παραμονή των Σάντος, Καλντερόν, ο Μίλων έβαλε στο ρόστερ του και την Μαρία Γενιτσαρίδη (30. 1.84)  που τα δυο τελευταία χρόνια έπαιξε στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Προηγούμενες ομάδες 2005-2012 ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου2012-2013 Ένωση Βύρωνα 2013-2017 Pitsburgh University 2017-2018 Α.Ο. Θήρας 2018-2019 Team Durham 2019-2020 ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου 2020-2021 Α.Ο. Θήρας 2021-22  Toύρινγκεν 2022-23 Ολυμπιακός 2023-24 Παναθηναϊκός
Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη (1.79, 1995) μετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα φορέσει τη φανέλλα του Παναθηναϊκού, όπου υπολογίζεται για τέταρτη ακραία, πίσω από την Γκρόθες και άλλη μια ξένη ακραία που θα αποκτηθεί άμεσα, αφού η Καρκάθες μετακόμισε στην Τουρκία.
Μετά την κουβανή Γκιζέλ Σίλβα, άλλη μια παλικτρια της ΑΕΚ η Νικόλοβα θα παίξει στο δύσκολο, αλλά προσοδοφόρο κορεατικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών. Μόνο που η Νικόλοβα εκδιώχτηκε στη μέση της χρονικάς, καθώς κρίθηκε ακατάλληλη. Η Σίλβα θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στην Κορέα. Η Νικόλοβα πήρε μια από τις τέσσερις θέσεις που άνοιξαν στο ασιατικό πρωτάθλημα.
Η Ιλιόνη Κελεσίδη είχε προτάσεις από πολλές ομάδες και τελικά επέλεξε τον νεοφώτιστο Μίλωνα. Η 27 χρονη κεντρική (1.90μ.), θυγατέρα του αείμνηστου ποδηλάτη του Παναθηναϊκού, Ηλία Κελεσίδη θα ντυθεί ξανά στα «πράσινα»
Η Παρασκευή Ζαφειρίου σάρωσε τα ατομικά βραβεία της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20, καθώς αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια της διοργάνωσης αλλά και η καλύτερη επιθετικός.
Ο Αλέξανδρος Νανόπουλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21. Ο διεθνής ακραίος του Μίλωνα μαζί με τον τίτλο του MVP που παρέλαβε από τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Σακελλαρίδη αναδείχθηκε και ο καλύτερος επιθετικός.
Σελίδα 1 από 464

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ