1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε επίπεδο παίδων πήραν ο Μίλωνας και ο Άθλος Πατρέων από το νότο και ο Έβρος Σουφλίου με τον Π.Α.Ο.Κ. από το βορρά.
Ολοκληώθηκαν τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 και προέκυψαν τέσσερα δυνατα (χιαστί) ζευγάρια στην  ημιτελική φάση.
 Στα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 ξεχώρισαν οι νίκες του ΠΑΟΚ, της ΑΕ Λαρίσης με ανατροπή απο 2-0,  της Αργυρούπολης του Άθλου Πατρέων κόντρα στον Παναθηναϊκό,  του Μίλωνα και των Νέων Βύρωνος.
Με νίκες του 'Εβρου, των Ιωαννίνων, του Άθλου Πατρέων, του Μίλωνα και του Αρκαδίου ξεκίνησε η 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που διεξάγεται συνολικα σε 4 ομίλους (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα)
Στο κλειστό γυμναστήριο που στεγάζονται οι ακαδημίες του Αίολου Κατερίνης βρέθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος μαζί με τον γενικό γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή.
Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι έδρες της προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18.
Δευτεραθλήτριες Ελλάδας είναι οι Αμαζόνες Νεάς Ερυθραίας, οι οποίες στο τελευταίο παιχνίδι της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 επικράτησαν του διοργανωτή Πιερικού με 3-0 σετ.ενω η παθιασμένη κεντρική Χριστίνα Νικολαϊδη αναδείχτηκε κορυφαία μπλοκέρ του τουρνουά.
Ο ΑΟΝΣ Μίλων επικράτησε με 3-0 του Πανερυθραϊκού στον «τελικό» του Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21 και κατέκτησε τον τίτλο μετά από εννέα χρόνια.
Η Παρασκευή Ζαφειρίου σάρωσε τα ατομικά βραβεία της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20, καθώς αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια της διοργάνωσης αλλά και η καλύτερη επιθετικός.
Ο Αλέξανδρος Νανόπουλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21. Ο διεθνής ακραίος του Μίλωνα μαζί με τον τίτλο του MVP που παρέλαβε από τον πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Σακελλαρίδη αναδείχθηκε και ο καλύτερος επιθετικός.
Το πρωτάθλημα Ελλάδας στις νεάνιδες κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ολοκλήρωσε την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 αήττητος.
Ο ΑΟΝΣ Μίλων  με διαστημικό Νανόπουλο που τελείωσε το ματς με 34 πόντους, έκανε το 2χ2 στο Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών, επικρατώντας με 3-2 του Πήγασου Πολίχνης μετά από φοβερή μάχη που διήρκησε 122 λεπτά.
Ο Ηρακλής  με όπλο το μπλοκ πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί του Πανερυθραϊκού στην Νέα Ερυθραία και μπήκε και αυτός στο κόλπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.  Η ομάδα του Παναγιώτη Τσότρα αντέδρασε μετά την ήττα από τον Μίλωνα στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21, και με το τρίποντο που πήρε στο «Στέλιος Καλαϊτζής», διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για την πρώτη θέση.
Ο Ολυμπιακός απέχει ελάχιστα από το πρώτο του πρωτάθλημα στην κατηγορία των νεανίδων, καθώς μετά την νίκη του με 3-0 σετ επί του Πιερικού στο κλειστό της Κατερίνης, χρειάζεται μόλις ένα σετ την τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης απέναντι στον ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσει τον τίτλο.
Με όπλο το μπλοκ (11 πόντοι), αλλά και τα μόλις 10 λάθη (τα μισά από τον ΠΑΟΚ) οι Αμαζόνες πήραν την πρώτη τους νίκη στο Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20.
Το πρόγραμμα της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18. Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Με τοπ σκόρερ τον Αλέξανδρο Νανόπουλο, ο Μίλωνας νίκησε στο «Κροίσος Πέρσης» με 3-0 σετ τον Ηρακλή και πέτυχε τη πρώτη του νίκη στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21 που διεξάγεται σε Νέα Σμύρνη και Νέα Ερυθραία.
Ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με ανατροπή 3-1 σετ του Πήγασου Πολίχνης στο κλειστό γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής» στην Νέα Ερυθραία, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21.
Με πλουραλισμό στην επίθεση και με πίεση στο σερβίς, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στο κλειστό της Κατερίνης με 3-0 σετ των Αμαζόνων και ξεκίνησε με νίκη στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.
Με πρωταγωνίστρια την Όλγα Ζεϊμπέκη ο Πιερικός επικράτησε με ανατροπή 3-2 σετ του ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 που διεξάγεται στην Κατερίνη.
Η πόλη της Κατερίνης και το κλειστό γυμναστήριο Β' ΔΑΚ θα φιλοξενήσει για πρώτη την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 (Νεανίδων).
Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς στο Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αγοριών Κ21, έχει ξεκινήσει με τους αγώνες να διεξάγονται σε Νέα Σμύρνη και Νέα Ερυθραία.
Το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21 που θα διεξαχθεί από 9 έως 11 Μαΐου με την συμμετοχή του Μίλωνα, του Ηρακλή, του Πήγασου Πολίχνης και του Πανερυθραϊκού.
Το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 που θα διεξαχθεί από 9 έως 11 Μαΐου στην Κατερίνη και στο κλειστό γυμναστήριο Β' Δ.Α.Κ. Κατερίνης, με την συμμετοχή του Πιερικού, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και των Αμαζόνων.
Σελίδα 1 από 163

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ