1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Από την αρχή θα κτιστεί και πάλι ο Άθλος Ορεστιάδας ενόψει της νέας σεζόν 2024-25 στη Volley League. H διοίκηση του Εβρίτικου συλλόγου ανακοίνωσε την αποδέσμευση 10 παικτών (πέντε ξένοι και πέντε έλληνες), ενώ στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η ανασυγκρότηση του νέου ρόστερ με τις επιλογές του καινούργιου προπονητή, Γιώργου Μπακοδήμου.
Την απόκτηση του Ιάπωνα 28χρονου λίμπερο, Γουατάρο Τανιγκούτσι Γουατάρο Τανιγκούτσι που πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιταλική Πάντοβα,ανακοίνωσε η διοίκηση του Μίλωνα.
Στο ρόστερ του Πήγασου Πολίχνης θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Χάμις Χάζελντεν. Ο 28 χρόνος (2μ04) διαγώνιος από την Αυστραλία που αποκτήθηκε στον περυσινό δεύτερο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη νέα χρονιά 2024-25.
Επιστροφή στην Volley League για τον Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυναμικά την στελέχωση της ανδρικής ομάδας στην επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία, ξεκινώντας με την ανακοίνωση του Γιάννη Καλμαζίδη.
Ο Γιάννης Καλμαζίδης επιστρέφει στην  Volley League  ανδρών και αναλαμβάνει τον νεοφώτιστο ΟΦΗ
Ο Ανδρέας Ανδρεάδης κρέμασε τα παπούτσια πριν από λίγες εβδομάδες και ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την προπονητική, αλλά συνεχίζει στην ενεργό δράση ελέω ΠΑΣΑΠ.
Με δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές τιμώρησε η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ, τον Ολυμπιακό για τη τ ρίψη αντικειμένου από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών, κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού πλέι οφ της Volley League με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.Την ποινή θα εκτίσουν οι νταμπλούχοι 2023-24, τη νέα σεζόν ενώ για την ίδια αιτία έχει τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με μία αγωνιστική και η ΔΕΑΒ.
Μετά τους αδελφούς Μούχλια και την παραμονή των Κοκκινάκη, Τακουρίδη ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση ξένου ακραίου και πασαδόρου.
Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος (36, 2.02)  ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.
Η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ με νέους και ταλαντούχους αθλητές και από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο διεθνής ακραίος Σπύρος Χάκας.
Ο Ολλανδός Μάαρτεν Φαν Γκάρντερεν φαίνεται ότι θα είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την θέση του ξένου ακραίου στον Παναθηναϊκό.
Ο 58 χρονος Αντρέα Γκαρντίνι είναι και επίσημα ο διάδοχος του Ντανιέλ Καστελάνι στον πάγκο της νταμπλούχου ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Καναδό ακραίο Γκόρντον Πέριν(νούμερο 2 στη φωτό), που ήταν διακαής πόθος εδώ και χρόνια, αλλά και φέτος είχε αξιοθαύμαστες επιδόσεις, αφού μοιράστηκε την δεύτερη θέση του ακραίου με τον Λακούμτζιγια, τόσο στο  τουρκικό πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Χάλκμπανκ.
Αντιπροσωπεία  του ΠΑΣΑΠ συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και εξέθεσε τις θέσεις της για την αύξηση  σομάδων στην  Volley League  ανδρών σε 12.
Πληροφορίες από την Τουρκία στέλνουν τον Γκόρντον Πέριν στον Ολυμπιακό...
Παίκτης του Μίλωνα είναι και με τη... βούλα ο Δημοσθένης Λινάρδος, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα μετά από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
 Την ανανέωση της συνεργασίας για τέταρτη χρονιά με τον αρχηγό και ακραίο, Αργύρη Μαυροβουνιώτη, ανακοίνωσε η διοίκηση του Πήγασου Πολίχνης:
Τον Βραζιλιάνο ακραίο Ρικάρντο Αλεξάντρε Γκόμες Ντο Ρεγκο Τζούνιορ, που  την αγωνιστική περίοδο 2022-23 αγωνίστηκε στην Κηφισιά απέκτησε ο Φοίνικας Σύρου.
Aν υπήρχε έλεγχος και απόδοση ευθυνών στην ΕΡΤ θα φώναζαν τον  Κωνσταντίνο Ζούλα και θα του ζητούσαν ευθύνες για την απουσία των βόλεϊ γυναικών από την κρατική τηλεόραση και θα του έδειχναν τα νούμερα τηλεθέασης του τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός , αλλά και το ποσοστό των αθλητριών που παίζουν το πιο δημοφιλές άθλημα γυναικών στη χώρα. Κι αυτός με τη σειρά του θα ζητούσε ευθύνες από τους υπεύθυνους του αθλητικού τμήματος. Και μετά ξυπνήσαμε...
Εντός της εβδομάδας θα μάθουμε τους ακραίους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι περιπτώσεις Ιντάλγκο, Κόβαρ
Ο Μίταρ Τζούριτς έδωσε συνέντευξη στον Φώτη Καρακούση στο gazzatta.gr και ανάμεσα στα άλλα που είπε ξεχώρισε η αφιέρωση του τίτλου του  ΜVP  στον Σαββίδη
Έκλεισε το ρόστερ του Μίλωνα με 13 παίκτες και την παραμονή του Oυκρανού Τιμόφι Πολουγιάν.
Η αυλαία στην στη συνεργασία του Ντανιελ Καστελάνι με τον Ολυμπιακό, έπεσε και επίσημα με την επίσημη ευχαριστήρια δήλωση του Αργεντίνου προπονητή σε διοίκηση, παίκτες και φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».
Ο Αντρέα Γκαρντίνι μελετάει τα βίντεο των ημιτελικών και των τελικών πλέι οφ του Ολυμπιακού για να κάνει τις εισηγήσεις του για το μέλλον των ξένων παικτών, ενώ ο Ιντάλγκο είναι ελεύθερος και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.
Σελίδα 1 από 793

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ