1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2024 00:32

Ρήξη χιαστού η Μαρία Θώδη!

Όσκαρ ατυχίας για την Μαρία Θώδη. Η 29 χρονη (1μ75) παίκτρια, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο (ρήξη χιαστού) σε πρόσφατο φιλικό της ομάδας του Θρίαμβου Χαϊδαρίου με αντίπαλο το Μίλωνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η έμπειρη ακραία και σπουδαία σκόρερ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να γίνει η αποκάτασταση του τραυματισμού της.

Στο πλευρό της Θώδη που διαχειρίζεται ψύχραιμα αυτό το στενάχωρο γεγονός, εκτός από την οικογένεια της, βρίσκεται σύσσωμη η ομάδα του Χαϊδαρίου, αλλα και πολλές πρώην συμπαίκτριες από τις ομάδες που έπαιξε.

Αγωνιστικά η Θώδη προερχέται από μια εκπληκτική χρονιά με τον Θρίαμβο, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, και μετρούσε αντίστροφα για την συμμετοχή της στο τουρνουά ανόδου Α2 γυναικών στα Χανιά (22-26/5) , με την παρουσία επίσης του Φοίβου Μελισσίων, Κύδωνα, Παναχαϊκής και Μυτιλήνη.

Η απουσία της αρχηγού πλέον έφερε τα πανω κάτω στον Θρίαμβο, με τον προπονητή Βίκτωρα Παντόπουλο να αλλάζει ριζικά το πλάνο προετοιμασίας για την μάχη της Κρήτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ